o nama  |  newsletter  |   kontakt

 

 

 

 

 You will find our t-shirts to be suitable for the following chest sizes. These are taken by measuring around your body at chest level with a measuring tape. Alternatively look at the second method below which also describes the length of our t-shirts.

GUYS
Small: 36-39"
Medium: 39-41"
Large: 41-44"
XL: 44-46"

GIRLS
Small: 30-32"
Medium: 32-34"
Large: 34-36"


Sta kao rila ili ril ili samo i zaista rili ?.. ..
Ne, nije ti dobro dok citas ovo. A hteo si samo malo da klikces. A ti si htela nesto, ali si shvatila da ovo sto ovde gledas je suvise rili, kao really. Ma zaista, kome jos treba da se pravdate da ste ovde samo nespretnim pritiskanjem dugmica. Oko vas su sa jedne strane namrsteni i neukusni, a sa druge strane slepi i neuki. A vi nekako bas naboli ovo ovde. Ma vazi, kao niko vam nije rekao sta radimo i cime se bavimo.

Multialati, majice, duksevi, ali sve nekako drugacije, kao da ste iskocili iz normalnog i manje vise neurednog zivota koji vodite u svet arkadnih igara i funky kockica koje su bile toliko zarazne da su morale da se odstampaju na tkanini kako biste ih vi nosili. Joystick Junkies is the name ! Batalite brzinu, megaherze i ostalu zaostavstinu ovog milenijuma. Vratite se kilobajtima na najsimpaticniji nacin.

Space Invaders i ostale relikvije sa igrackih konzola 80tih su vam na raspolaganju. Ne stedite ih ni malo. Spavajte, jedite, vodite ljubav, trcite, pevajte, igrajte se u njima. Kad ih istrosite i ako sagorite sve kredite u njima, bacite ih u lice onima koji su vas ljubomorno gledali kako se sepurite na najboljem desavanju ove godine u toj istoj majici. Vi cete se vec snaci za drugu.

Ou-rili jos uvek traje. Jeste, braco i sestre, produzeno dejstvo. Extra nivo, sa posebnim UV izazovima. Da li cete preziveti ili imate sifru za prolaz na sledeci nivo ?..

website designed by dooots